Skip to main content

Waarom ProClass

Wij onderscheiden ons in de Big Data markt door de kwaliteit van onze aanpak. Klanten beoordelen onze plan van aanpak uitzonderlijk positief, mede op basis van het klantgerichte werkproces, de efficiënte werkwijze en de inzet van experts.

Uniek OCR systeem

ProClass is expert in het converteren en beheren van technische bestanden van vele verschillende typen.

Deze bestanden worden inzichtelijk en overzichtelijk gemaakt via een dashboard dat vanaf iedere locatie met een webbrowser te ontsluiten is. Vanuit verschillende soorten bestandstypen wordt tekst automatisch uitgelezen, waarna bepaalde delen van deze gelezen tekst wordt geconverteerd na validatie in metadata en wordt alle documentatie automatisch doorzoekbaar.

ProDocs Engine

De ProDocs Engine is de motor van ons technische documentatiesysteem ProDocs. De Engine leest technische documentatie uit en verwerkt deze tot vindbare data. De ingebouwde applicaties zorgen voor uiteenlopende bewerkingen van documenten, afhankelijk van de wensen van de klant, met als doel de juiste data uit documenten snel en eenvoudig te kunnen opvragen.

 

Onze mobiele app Docs2Go

Met de app Docs2Go kunt u uw technische documenten en data altijd en overal inzien. Gewoon via uw smartphone of tablet, zowel online als offline. Ook kunt u bestanden zelf uploaden. Met de annotatietool is het bovendien mogelijk om opmerkingen toe te voegen aan de technische documenten naar as-built. De Docs2Go-app is er voor Android- en iOS-besturingssystemen.

lees meer button

Team met expertise

banner expertise

Het besef dat het goed beheren van gegevens waarde kan toevoegen aan een bedrijf en het bedrijfsresultaat bracht beslissingnemers ertoe om data op gelijke hoogte te stellen met andere bedrijfsmiddelen, zoals grond, gebouwen en het machinepark. ProClass richt zich op het zorgvuldig, logisch, bedrijfsmatig en verantwoord organiseren van data waardoor het tijdwinst oplevert.

Onderscheidende producten

banner onderscheidend

Wat belangrijk is, is de manier waarop gegevens worden verzameld, verwerkt en gepresenteerd. Big-data die nodig zijn om processen uit te voeren en het management gefundeerde beslissingen te laten nemen MOET actueel, juist, volledig en direct beschikbaar zijn. Met die kennis hebben wij ons product ontwikkeld.

Kennis van zaken

banner kennis

Wet- en regelgeving dwingt tot het gestructureerd inrichten van datamanagement. Kwalitatief datamanagement is belangrijk om te kunnen voldoen aan deze eisen. Het correct vastleggen van data in de systemen is daarbij één van de meest tijdrovende onderdelen van een dergelijk programma.