Uitlezen van P&ID’s voor een grote klant in de Petrochemie

Uitlezen van P&ID’s voor een grote klant in de Petrochemie

Wij werken nauw samen met bedrijven in de Petrochemie. Technische data is van groot belang in deze branche, waar process safety een grote rol speelt. De juiste data moet snel en gemakkelijk te vinden zijn, zonder te zoeken in hardcopy archieven en/of diverse software systemen.

 

Voor de Petrochemie gigant voert ProClass momenteel een interessant project uit: het vergelijken van alle tagnummers voorkomend op P&ID’s – van leidingen, equipment, pompen, veiligheden en instrumentaria – met de tagnummers voorkomend in SAP en Linelists. Dit proces is geheel geautomatiseerd.

 

Onze ProDocs Engine identificeert alle tagnummers op P&ID’s. Een tagnummer-lijst wordt gegenereerd en vergeleken met de Linelists en SAP. Overeenkomsten en verschillen worden zowel grafisch als in tabelvorm weergegeven. De uitgelezen tagnummers kunnen vervolgens gebruikt worden voor het updaten van SAP en Linelists.

 

Het resultaat is dat alle tagnummers op de P&ID’s volledig aansluiten met de data in de andere systemen en vice versa. In onderstaand document wordt het proces stapsgewijs toegelicht.
Ontvangt u het document liever digitaal of per post, laat het ons per mail even weten:  info@proclass.nl 

 

Deze klant heeft zijn P&ID’s en systemen de komende maand up-to-date. 
Voor u ook interessant?
Neem vrijblijvend contact met ons op: +31-88-0273444 of
Stuur een email naar: info@proclass.nl