Stage

MBO stage lopen bij één van de snelst groeiende IT-bedrijven van Nederland?

Ben je op zoek naar een uitdagende stage bij een bedrijf dat voorloper is op het gebied van document management, applicatieontwikkeling en alles wat daar mee te maken heeft? Bij ProClass kan je je aanmelden voor een leerzame IT-stage. Je krijgt meer inzicht in het ontwikkelen van software en apps voor bedrijven en hoe dat in z’n werk gaat. Als stagiair ga je deel uitmaken van een hecht team van circa 15 medewerkers op ons kantoor in Dordrecht. Het doel van je stage wordt vastgelegd in een praktijkovereenkomst. Hierin staan onder meer de werkprocessen en competenties in vermeld die aan de orde komen tijdens je stage. Om in aanmerking te komen voor een praktijkstage bij ProClass moet je:

  • Een MBO opleiding volgen in vakken als ‘Medewerker Beheer ICT’, ICT Beheerder of Netwerkbeheer of Applicatieontwikkeling.
  • Een opleiding volgen bij een onderwijsinstelling die aangesloten is bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

SBB logo webProClass is een erkend leerbedrijf en aangesloten bij de SBB, de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

Wanneer je stage gaat lopen bij ProClass, krijg je te maken met een stagebegeleider of praktijkbegeleider. Deze zorgt ervoor dat het doel van de stage in de gaten wordt gehouden, dat op gezette tijden voortgangsgesprekken worden gehouden en dat je met vragen bij hem of haar terecht kunt.

Stage lopen bij ProClass is bij uitstek een unieke ervaring. Je komt in contact met mensen die al jaren werkzaam zijn in de ICT en inmiddels hele specifieke competenties hebben opgebouwd. En hoewel programmeren standaard tot ons takenpakket behoort, zijn andere talenten altijd mooi meegenomen om in onze wereld te kunnen functioneren. Misschien zijn nieuwsgierigheid en leergierigheid wel de belangrijkste eigenschappen die je voor een stage bij ProClass nodig hebt.

 

 

Aanmelden voor een praktijkstage bij ProClass
Stuur een e-mail naar info @ proclass.nl met daarbij je motivatie en de opleiding die je momenteel aan het volgen bent. Wij zullen je aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.