RailTech vakbeurs 2017

 

Deze week vond de 11e editie van RailTech Europe in de jaarbeurs te Utrecht plaats en was voor iedereen die vaktechnisch op de hoogte wilde worden van de laatste ontwikkelingen in de spoorwegbranche een eindeloze bron van spoor, technisch en innovatieve informatie.

ProClass was tijdens deze bekende vakbeurs voor railprofessionals aanwezig en gaven Waldo Kolk en Jurgen Slangen, respectievelijk ‘Chief Disruptive Growth Officer” en directeur van ProClass, op de eerste dag een informatieve workshop met als overkoepelend onderwerp; “Het automatisch verwerken en verbinden van technische informatie uit alle bronnen.”

Tijdens deze workshop zijn diverse vragen aan de orde geweest die betrekking hebben op de grote voordelen van professioneel Document Management voor railbedrijven met behulp van de modernste digitale technologie.

Dag twee van de Railtech vakbeurs stond in het teken van digitalisatie. De openingsspreker, Alain Jeanmaire van SNCF Reseau opende de dag dat niet alleen technologieën verantwoordelijk zijn voor de transformatie van de spoorinfrastructuur, maar ook en vooral van ons vermogen om een efficiënte samenwerking over de gehele keten te organiseren.  Een belangrijke succesfactor voor samenwerking in de spoorwegsector is het spreken van gemeenschappelijke taal die betrekking hebben tot de talrijke dimensies en technologieën.

 

 

 

 

 

 

 

ProClass heeft tijdens de beurs vele geïnteresseerde railprofessionals voorzien van een gratis ProDocs en Docs2Go privé account om te laten ervaren dat deze applicaties hiervoor bij uitstek ontwikkeld zijn en hoe eenvoudig het is om locatieafhankelijke documentatie te vinden en te bekijken. Iedereen kon al zijn ontvangen beursinformatie bij de stand in laten scannen om deze informatie direct digitaal beschikbaar te maken. Ook konden alle nieuwe gebruikers direct zelf op locatie foto’s maken en automatisch plaatsen in Docs2Go.

Tijdens de beurs heeft ProClass aangetoond dat documentatie voor iedere organisatie vanuit elke gewenste bron aangeboden kan worden. Door het koppelen van documentatie vanuit verschillende bronnen, zoals, zoals technische documenten, foto’s, video’s, SAP koppeling, ArcGIS koppeling, live data sensoren en API koppelingen wordt documentatie niet alleen gefilterd, geclassificeerd en doorzoekbaar aangeboden maar maakt het ook mogelijk gegevens intern en extern makkelijk uit te wisselen.

Op deze wijze is altijd en overal over de laatste versie van technische data beschikbaar, is het eenvoudig en laagdrempelig om efficiënt samen te werken en kunnen opgedane kennis en informatie makkelijk vastgelegd worden.