Profiteer van de nieuwe ProSearch+ in ProDocs!

Profiteer van de nieuwe ProSearch+ in ProDocs!

Donderdag 21 maart a.s. is de ProSearch+ een feit. Wij zijn hard bezig de puntjes op de i te zetten. ProSearch+ is gebaseerd op het nieuwe, krachtige Search systeem, Google Cloud Search.
De mogelijkheden die dit nieuwe systeem biedt en op korte termijn nog extra kan bieden, zijn waardevol en veelbelovend.
Wij zullen deze ontwikkelingen volledig benutten, waarmee we ProSearch+ op een hoger niveau tillen. U als klant gaat daarvan profiteren.

Eén van de voordelen van ProSearch+ is dat u uw Word en Excel documenten niet meer als statisch PDF-bestand ontvangt, maar als bewerkbaar Word en Excel bestand.
Alle functionaliteiten van Word en Excel zijn dan beschikbaar om uw informatie te filteren en te selecteren.

 

ProSearch op basis van Google Cloud Search, wat betekent dit?

Tot op heden werkt ProSearch op basis van de zogenaamde yellow box, oftewel het huidige GSA (Google Search Algorithm). ProSearch ontsluit door middel van de Google algoritmen uw informatie uit al uw duizenden documenten. Binnen tienden van seconden ontvangt u de gevonden data en documenten op uw scherm.

Google Cloud Search is de laatste ontwikkeling van Google op Search gebied. Een belangrijk aspect is de toepassing van Machine Learning, wat het resultaat van de zoekopdracht aanzienlijk verbetert. Naast een verbeterde prestatie is ook de snelheid en betrouwbaarheid toegenomen. Google Cloud Search biedt vele, vernieuwende mogelijkheden, die wij in onze systemen implementeren.

ProDocs profiteert van deze nieuwe ontwikkelingen, wat veel extra toepassingen zal opleveren, zoals iDrive, Word Cloud, metadateren van foto’s, interacties, historie, etc.
Wij blijven ontwikkelen en zullen dit in volgende berichten toelichten. Blijf ons volgen!

Ps: Binnenkort ook beschikbaar: BIM modellen met in 3D gekoppelde documentatie.