ProDocs

Breng overzicht in uw technische documentatie

In technisch georiënteerde bedrijven is het nieuwe werken tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Projectteams worden regelmatig gewijzigd en medewerkers werken steeds vaker vanaf verschillende locaties. Documenten worden op meerdere plaatsen tegelijkertijd ingezien en aangepast. Samenwerken aan documenten betekent dat iedere projectmedewerker vanaf zijn eigen locatie documenten kan inzien en wijzigen en dat direct daarna het gehele projectteam op de hoogte wordt gehouden van die modificaties. Met ProDocs houdt u dit gehele proces van documentenbeheer goed op orde, onafhankelijk van welke teamsamenstelling of werklocatie dan ook.

ProdocsWat is ProDocs?

Met ProDocs zet u uw documentenbeheer om in een overzichtelijk dashboard dat vanaf iedere locatie met een webbrowser te ontsluiten is.  ProDocs is software waarin het belang van versiebeheer, het classificeren en het toegankelijk maken van As Built informatie zoals tekeningen, certificaten en procedures voorop staat. Bovendien vergemakkelijkt ProDocs het samenwerken tussen partijen omdat iedereen vanaf zijn eigen locatie toegang heeft tot hetzelfde centrale documentenbeheersysteem. ProDocs kan tevens worden gekoppeld aan uw bestaande Document- of Asset Management Systeem.

ProDocs integreert het automatisch doorzoekbaar maken van bestanden met een overzichtelijk classificatiesysteem dat naar wens is aan te passen. Alle bestanden worden op één centrale locatie opgeslagen waarna deze ook op een Tablet op te roepen zijn met onze mobiele applicatie Docs2Go. Het kenmerk van ProDocs is dat betrokken medewerkers niet afhankelijk zijn van hun eigen nauwgezetheid om een documentversie te controleren en dat elke medewerker door middel van automatische berichten op de hoogte wordt gehouden van de meest recente wijzigingen in een document. ProDocs zorgt tevens voor dagelijkse back-up van alle revisies zodat informatie nooit verloren gaat en het totale wijzigingsproces makkelijker te achterhalen is.

Voor wie?

Bedrijven en organisaties die werken aan infrastructuur, gebouwen en (proces)technische installaties profiteren van efficiënter documentenbeheer door de toepassing van ProDocs.  ProDocs minimaliseert risico’s op achterhaalde documentatie, maakt AS Built informatie altijd en overal toegankelijk en zorgt daardoor voor het op peil houden van de kwaliteit van de technische documentatie voor uw volledige organisatie.

Voordelen van ProDocs

  • Efficiënt documentenbeheer vanaf elke locatie
  • Technische documentatie op orde houden onafhankelijk van de samenstelling van projectteams of werklocaties
  • Beter samenwerken door real-time wijzigingsberichten
  • Automatische classificatie en versiebeheer van documentatie
  • Te koppelen aan uw eigen Document of Asset Management Systeem
  • Te gebruiken op een Tablet met Docs2Go
  • ProDocs bevordert milieuvriendelijk en papierloos werken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *