ProClass BV is gecertificeerd voor VCA * 2008 / 5.1

Dordrecht 14 september 2018

ProClass BV is gecertificeerd voor VCA * 2008 / 5.1

ProClass BV is door test- en certificeringsbedrijf DEKRA op 14 september 2018 gecertificeerd voor VCA * 2008 / 5.1. Dit toont aan dat ProClass voldoet aan de vereisten voor het invoeren van risicovolle locaties voor het scannen van papieren archieven en het produceren van virtual reality-schermen in sectoren zoals (Petro -) Chemie, industrie, spoorwegen en infrastructuur.

ProClass BV | Ondanks de leeftijd van bijna 20 jaar in 2020, is ProClass een energiek en modern bedrijf. De term “opstarten” zou ons beter uitkomen, maar dan met 20 jaar ervaring. Pionieren met de nieuwste technieken en ontwikkelingen zit in ons DNA. Alles om technische documentatie te veranderen in een hypermoderne bron van informatie. Onze drive is om van het stoffige beeld een hypermoderne bron van informatie te maken.

ProDocs Engine | Van Big Mess naar Big Data in 1 dag! Dat is precies wat onze Engine doet. Het verandert grote hoeveelheden hard- of zachte kopie binnen 1 dag in bruikbare informatie. Het kloppend hart van ProClass is onze engine die 40.000 – 100.000 pagina’s per dag volledig automatisch kan verwerken. Er is bijna 25 jaar van ontwikkeling in onze ProDocs-engine.

Docs2Go 2020 | Onze prachtige app Docs2Go is beschikbaar voor iOS en Android, tablet en mobiel. Docs2Go geeft u toegang tot al uw technische documentatie waar u ook bent. Het feit dat al uw technische documentatie automatisch op locatie wordt geplaatst, geeft u snel veel nieuwe inzichten. Onze app kan al 4 jaar uit de winkels worden gedownload en er verschijnen nog steeds regelmatig updates.

ProDocs 2020 | Deze tool voor pc en laptop is vooral krachtig door de vele manieren waarop het je informatie in je documentatie kan vinden. U kunt uw gegevens op traditionele manieren vinden, zoals het gebruik van mapstructuren en metadata. Maar echt spectaculair is de ProSearch-module: met behulp van een “Google” -zoekmethode op alle teksten door al uw documenten, inclusief de oude “calques”. Met de ProMap-module kunt u de functionaliteit van onze Docs2Go-app volledig benutten door alle informatie op een kaart te plaatsen en zichtbaar te maken.

De certificering werd uitgevoerd door Safety Improvement Company en DEKRA, een van de grootste test- en certificeringsinstellingen ter wereld. DEKRA heeft uitgebreide expertise in het controleren en certificeren van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en informatiebeveiliging.