Organisatie

ProClass bestaat uit het in Nederland gevestigde ProClass BV en haar 100% dochteronderneming ProClass Technologies Pvt. Ltd. uit India. ProClass BV is in 2000 opgericht met als core-business het bedenken en ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor het beheer van technische documentatie in welke vorm dan ook. Anders geformuleerd; ProClass zorgt voor efficiënt beheer van technische documentatie volgens de wettelijke richtlijnen die gelden in de desbetreffende branche.

ProClass ontwikkelt oplossingen voor het beter ontsluiten van technische documentatie door inhoud op een bepaalde manier te filteren zodat deze makkelijker te selecteren is en overzichtelijker gerangschikt en toegankelijker wordt voor de eindgebruiker. ProClass levert hiermee een substantiële bijdrage aan het professionaliseren van Document Management Systemen

Onze klanten zijn grote en kleinere (semi)overheden, productiebedrijven actief in verschillende markten en tal van andere informatie-intensieve organisaties die werken aan technische installaties. Organisaties waar veiligheid en dus het up-to-date zijn van informatie een substantiële bijdrage levert aan de continuïteit en veiligheid van technische installaties en systemen. Onze diensten en IT-oplossingen zorgen voor het actueel houden, het altijd en overal beschikbaar zijn en het snel en efficiënt converteren van informatie naar andere (veelal digitale) informatiedragers.

ProClass werkt op maat en branchegericht, wij zorgen voor die ene efficiëntere ‘data-mining solution’ waar juist uw organisatie baat bij heeft. Spin-offs van onze werkzaamheden zijn ondermeer ProCadd, ProDocs, ProServices en het recent voor tablet ontwikkelde Docs2Go.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *