MVO

ProClass en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

ProClass heeft een specifieke kijk op maatschappelijk verantwoord ondernemen, een visie die vooral een zeer praktische uitwerking heeft. MVO is een breed en allesomvattend begrip en alleen ‘paperless’ werken betekent nog niet dat een bedrijf als voorloper van maatschappelijk verantwoord ondernemen kan worden gezien. Maar ProClass doet meer.

Economische ondersteuning

Al sinds 2010 ondersteunt ProClass de organisatie Kiva, die met behulp van microfinanciering mensen in ontwikkelingslanden de mogelijkheid geeft om een onderneming op te zetten. Kiva Microfunds is een non-profit organisatie waar mensen geld kunnen uitlenen via het internet aan mensen in ontwikkelingslanden. Meer informatie over Kiva vindt u op www.kiva.org.

In 2019 steunen wij Kiva met $5 voor iedere nieuwe volger van ProClass op LinkedIn.
Dit kan een mooi totaalbedrag worden voor Kiva.
Nog geen volger? Klik dan hier.

 

Sponsoring Brassband Limburg

Brassband

ProClass is sponsor van de ‘Brass Band Limburg’. Dit orkest ontstond begin jaren ’80, heeft een bezetting van circa 25 musici en kent een rijke fanfaretraditie. De band richt zich al vele jaren op originele brassbandmuziek van Engelse oorsprong en is op zowel binnenlandse als buitenlandse podia te bewonderen. Sinds enige tijd gaat de Brass Band Limburg verder onder de naam ‘ProClass Brass Band Limburg’. Meer informatie over de band vindt u op www.brassbandlimburg.nl.

 

Duurzame energie

ProClass beschikt over 21 zonnepanelen om duurzame energie op te wekken. In een organisatie waar bijna 24/7 elektriciteit wordt gebruikt, is zelf elektriciteit opwekken gewoon een economische kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *