HR medewerker (m/v)

Algemeen

ProClass verzorgt beheer van technische documentatie volgens wettelijke richtlijnen. ProClass verzorgt deze technische documenten reeds 17 jaren voor diverse grote eindklanten in (petro-) chemische industrie, utiliteit als wel in de rail. ProClass heeft haar hoofdvestiging in Dordrecht maar werkt samen met haar kantoren in India, Oekraïne en Belarus. ProClass heeft in totaal een 35 man in dienst en verwacht te moeten groeien met een 15 medewerkers om de groei in workload aan te kunnen. Niet voor niets heeft ProClass de FD Gazelle Award nu gewonnen als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

ProDocs is een systeem dat automatisch bestanden van vele verschillende typen kan converteren en het documentenbeheer omzet in een overzichtelijk dashboard dat vanaf iedere locatie met een webbrowser te ontsluiten is. Vanuit verschillende soorten bestandstypen wordt tekst automatisch uitgelezen, waarna bepaalde delen van deze gelezen tekst wordt geconverteerd na validatie in metadata en wordt alle documentatie automatisch doorzoekbaar. ProDocs is een spin in het web als het gaat over koppelen met andere (klant-)systemen en ook een Document Management Systeem.

Docs2Go is een applicatie die ontwikkelt is voor het mobiel toegankelijk maken van technische documenten.  Op basis van geografische informatie wordt de juiste documentatie bij elkaar gezocht, op een tablet mobiel zowel online als offline beschikbaar gemaakt en kunnen benodigde wijzigingen meteen worden aangegeven en opgeslagen. Docs2Go verbetert de kwaliteit van documentatie en verhoogt mede de veiligheid van technische installaties en infrastructuur.

HR medewerker op hbo denk- en werkniveau (24-32 uren)

Als HR medewerker heb je een signalerende, adviserende en ondersteunende rol op het gebied van personeelsbeleid, arbeidsvoorwaardenbeleid en werving en selectie. Tevens onderhoud je contact met externe instanties zoals de Arbodienst. Je stelt  managementrapportages op en fungeert als rechterhand van de directeur.

 

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Screenen van CV’s en het maken van de eerste selectie van potentiële kandidaten op basis van telefonische gesprekken;
 • Samen met de directeur ben jij het eerste aanspreekpunt voor kandidaten;
 • Bijwonen van intakegesprekken;
 • Administratieve werkzaamheden zoals het bijhouden van e-mail, het bijwerken van het kandidatenbestand, registratie van vakantiedagen en overuren, registratie van de ziek- en herstelmeldingen, het bijhouden van declaraties, personeelsgegevens en salarismutaties;
 • Het opstellen van arbeidsovereenkomsten, zorgdragen voor de correspondentie naar de medewerkers;
 • Levert een bijdrage aan de ontwikkeling en de implementatie van het personeelsbeleid en personeelsinstrumentarium;
 • Ondersteunt en begeleidt de directeur bij de uitvoering van personeelsbeleid;
 • Signaleren en informeren van de directeur over de ontwikkelingen op het gebied van sociale verzekeringen en fiscale wet- en regelgeving en de gevolgen hiervan.

 

Gevraagde kwalificaties:

 • Beschikt over een HBO werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van de personeels- en salarisadministratie;
 • Goede contactuele, mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Goed kunnen omgaan met deadlines en stelt prioriteiten;
 • Samenwerkings- en oplossingsgericht, pro-actief en dienstverlenend;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Geen 9 tot 5 type;

 

Persoonlijkheid:

Kwaliteitsgericht, proactief, zelfstandig, flexibel en ondernemend.

 

Ons aanbod

Je komt te werken bij een innovatief bedrijf wat veel mogelijkheden biedt voor ontwikkeling. We helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je hebt internationale contacten met zowel collega’s als leveranciers. Uiteraard bieden we je een goed salaris en uitstekend  secundair arbeidsvoorwaardenpakket, zoals een goede pensioenregeling reiskostenvergoeding en cursussen.

Solliciteren

Spreekt de vacature van Hr medewerker je aan, stuur dan een mail met je cv als attachment naar jurgen @ proclass.nl. Beschrijf hierin tevens je motivatie voor de functie waar je op reageert.

Acquisitie op basis van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.