Docs2Go 2020 voor toegang tot documenten 24/7

Maak uw documentatie altijd en op elke locatie toegankelijk

Het op locatie inzichtelijk maken en aanpassen van technische documentatie heeft grote voordelen. Pas gerealiseerde wijzigingen aan gebouwen of aanpassingen aan technische installaties kunnen beter en efficiënter worden gecontroleerd, wanneer As Built informatie direct digitaal in kaart wordt gebracht. Dit bevordert niet alleen de efficiency van het volledige proces van documentenbeheer, maar verhoogt de veiligheid en continuïteit van infrastructuur, gebouwen en (proces)technische installaties. De ‘match’ tussen wat gerealiseerd is en wat wordt weergegeven in documenten wordt direct op locatie gecontroleerd en eventueel aangepast.

Wat is Docs2Go 2020?

Met Docs2Go 2020 maakt u technische documentatie altijd en overal toegankelijk op een tablet. Met één druk op de knop worden alle documenten opgeroepen die voor de desbetreffende locatie van belang zijn. Op elke locatie kan de laatste versie van een document aan de gebruiker worden getoond en men hoeft dus niet zelf uitgebreid te gaan zoeken in een onsamenhangende lijst digitale documenten. Docs2Go ontsluit alleen die documenten die voor de desbetreffende locatie van belang zijn.

Voor wie?

Organisaties die op operationeel niveau werken aan het up-to-date houden van technische installaties en daarmee de bijbehorende documentatie, besteden nog teveel tijd en middelen aan het opzoeken wijzigen en het archiveren van de juiste technische documenten. Ook wordt informatie niet altijd op dezelfde plek opgeslagen wat later voor grote problemen kan zorgen. Personeel van bedrijven dat vaak onderweg is om locaties te bezoeken, moet op een eenvoudige manier documenten voor die specifieke locatie kunnen ontsluiten, wijzigen en archiveren. Met Docs2Go zorgt u ervoor dat As Built informatie in tekeningen, certificaten en procedures direct op locatie wordt aangepast en opgeslagen op één centrale locatie.

Voordelen van Docs2Go:

  • Efficient documentenbeheer onafhankelijk van welke teamsamenstelling of werklocatie dan ook
  • Combineert de functionaliteit van ProDocs met de mobiliteit en gebruiksvriendelijkheid van een tablet
  • Door op locatie meteen wijzigingen te verwerken bevordert Docs2Go de kwaliteit van As Built documentatie
  • Maakt uw technische documentatie direct beschikbaar, waar en wanneer u maar wilt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *