Certificeringen

Algemene certificeringen van ProClass

Sinds de oprichting in 2000 omarmt ProClass diverse gangbare kwaliteitsnormen en kwaliteitssystemen. Het voldoen aan kwaliteitsnormen is niet alleen een voorwaarde om goed voor de dag te komen bij onze opdrachtgevers, maar ook om de eigen bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten. ProClass wordt VCA (juli 2018) en ISO 9001 gecertificeerd.

 

ICT certificeringen en specialisten

ProClass ontwikkelt oplossingen voor Document Management Systemen en maakt gebruik van de ABBYY ‘datacapture engine’ waarmee op basis van layouts documenten met elkaar worden vergeleken en geverifieerd en automatisch metadata wordt geëxtraheerd uit documenten . Voor software- en databaseontwikkeling maken wij gebruik van Oracle SQL en beschikken wij over de noodzakelijke Oracle Developers met de juiste opleiding en knowhow. ProClass heeft verschillende specialisten in dienst in onderscheidende CAD-disciplines met de daarbij behorende certificeringen zoals:

  • NordiNed
  • StabiCAD
  • Autocad
  • Microstation

ProClass is tevens goed thuis in E-plan, een software oplossing voor elektrotechnische engineering en design. Naast CAD-gerelateerde knowhow, heeft ProClass de laatste jaren de nodige kennis opgebouwd omtrent diverse grotere en kleinere Document Management Systems zoals LifeLink en andere specifieke systemen die documentenbeheer gemakkelijker maken. Doorgaans leren wij het meest van documentenbeheersystemen die al jaren gebruikt worden door onze klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *