CeBIT 2016 biedt enorm veel inspiratie aan R&D team ProClass

CeBIT-Wordpress-300x171Ook dit jaar hebben wij de CeBIT in Hannover bezocht, dé vakbeurs voor iedereen die zich op de hoogte wilt houden van de laatste digitale ontwikkelingen en computertechnologie. ProClass gaat zeker in de nabije toekomst een aantal vindingen, die nu al op de beurs te zien waren, gebruiken binnen onze Document Management systemen.

Bijvoorbeeld nieuwe software om 3D objecten nog beter te kunnen visualiseren of toepassingen voor het efficiënter kunnen scannen en filteren van bestanden.

 

Een ander voorbeeld is de nieuwe Gyroscoop die in iPad’s wordt gebruikt. Deze opent weer nieuwe mogelijkheden om, in plaats van te swipen over een display, een 3D visualisatie te maken op basis van de bewegingen van de iPad zelf. Ontwikkelingen van diverse API’s (application programming interface) zegt u hoogstwaarschijnlijk niet zo veel, maar onze systeem- en softwareontwikkelaars gebruiken ze dagelijks. Momenteel zijn wij aan het bestuderen welke innovaties die op de CeBIT te zien waren, we voor onze systemen ProDocs en Docs2Go kunnen gebruiken.