BigMess2BigDataIn1Day Showcase Succesvol

Onze Engine ProDocs biedt zoveel mogelijkheden dat onze klanten vaak niet weten waar te beginnen. En om nu eenmaal een reis te maken zul je een eerste stap moeten zetten. Het hoeft geen lange reis te zijn om van “Big Mess” naar een eerste vorm van “Big Data” te komen.
Een eerste stap is het hardcopy archief digitaal beschikbaarmaken. Want in dit hardcopy archief zit een enorme hoeveelheid informatie, die in hardcopy archief minimaal gebruikt kan worden, opgesloten.
De reis om samen met klanten te maken van “Big Mess” naar “Big Data” hebben we uitgewerkt in duidelijke stappen.
De showcase www.linkedin.com/showcase/bigmess2bigdata1day/ heeft ProClass opgezet om onze oplossing in de eerste stap, “Scannen hardcopy Archief”, weer te geven. De pagina “BigMess2BigDataIn1Day” is bedoeld om klanten een oplossing te bieden bij het omzetten van hun hardcopy archief naar een digitaal archief.
Op onze website proclass.nl/van-big-mess-naar-big-data-in-1-dag/ hebben we dat vertaald in een duidelijke stappen hoe van A naar B te komen.
Het scannen zelf is nog niet de grootste zorg. Alhoewel het probleem hoe om te gaan met de kostbare unieke informatie die buiten het terrein zou moeten al een eerste serieuze is. ProClass lost dat simple op door met profesionele scanapparatuur op locatie de werkzaamheden te komen uitvoeren.
Het “labelen” of “metadateren” van al die scans is voor veel bedrijven een echt probleem. Hoe al die scans te voorzien van de juiste namen zodat er gezocht op kan worden? Daar komt voor de eerste keer onze ProDocs Engine om de hoek. Deze machine geeft vol automatisch labels of metadata aan uw documenten en documentnamen door het uitlezen van de juiste documenten gegevens op het document zelf. Dit doet onze ProDocs Engine met 40.000 (!) documenten per dag dus heel snel kun u al genieten van uw eerste stap van Big Mess naar Big Data.
Volg ons op www.linkedin.com/showcase/bigmess2bigdata1day/ om op de hoogte te blijven!