Systeembeheerder (m / v)

Algemeen

ProClass verzorgt beheer van technische documentatie volgens wettelijke richtlijnen. ProClass verzorgt deze technische documenten reeds 17 jaren voor diverse grote eindklanten in (petro-) chemische industrie, utiliteit als wel in de rail. ProClass heeft haar hoofdvestiging in Dordrecht maar werkt samen met haar kantoren in India, Oekraïne en Belarus. ProClass heeft in totaal een 35 man in dienst en verwacht te moeten groeien met een 15 medewerkers om de groei in workload aan te kunnen. Niet voor niets heeft ProClass de FD Gazelle Award nu gewonnen als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

ProDocs is een systeem dat automatisch bestanden van vele verschillende typen kan converteren en het documentenbeheer omzet in een overzichtelijk dashboard dat vanaf iedere locatie met een webbrowser te ontsluiten is. Vanuit verschillende soorten bestandstypen wordt tekst automatisch uitgelezen, waarna bepaalde delen van deze gelezen tekst wordt geconverteerd na validatie in metadata en indien gewenst wordt alle documentatie automatisch doorzoekbaar. ProDocs is een spin in het web als het gaat over koppelen met andere (klant-)systemen en ook een Document Management Systeem.

Docs2Go is een applicatie die ontwikkelt is voor het mobiel toegankelijk maken van technische documenten.  Op basis van geografische informatie wordt de juiste documentatie bij elkaar gezocht, op een tablet mobiel zowel online als offline beschikbaar gemaakt en kunnen benodigde wijzigingen meteen worden aangegeven en opgeslagen. Docs2Go verbetert de kwaliteit van documentatie en verhoogt mede de veiligheid van technische installaties en infrastructuur.

Systeem beheerder op hbo denk- en werkniveau (40 uren)

ProClass heeft haar systemen ProDocs en de app Docs2Go draaien op een 25 tal servers en toebehoren in een eigen serverruimte. Op deze systemen staat eigen ontwikkelde en extern gekochte software. We vragen van jou het volledige beheer over alle hard- en software, inclusief koeling en warmteterugwinning. Eerste lijns-ondersteuning bij technische vragen helpdesk.

 

Gevraagd kennis van de volgende items:

  • Visio; Scheduled tasks; Mixpanel; ABBYY Flexicapture; Firewall en Antivirus (hard- en software); Google Search Algorithm; ArcGIS server; Test- en productie straat; Teamviewer; Macroscheduler; Beheer hardware zoals servers, toebehoren, iPads en Androids en serverruimte zelf; Team Foundation server; SHA2 Certificates, passwords policy; spiceworks; Windows Server 2012.

 

Ben jij iemand die zich snel een complex systeem eigen kan maken? Zaken in procedures en dagelijkse werkzaamheden kan structuren en plannen? Iemand die eventuele bottlenecks weet op te sporen en zelfstandig het volledige systeem kan monitoren en (preventief) kan ingrijpen daar waar nodig is. Iemand die een verbeterplan per jaar kan overleggen met budgetplanning? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Gevraagde kwalificaties:

  • Afgeronde HBO opleiding, ICT richting;
  • 3 tot 5 jaren werk ervaring;
  • Analytisch vermogen;
  • Geen 9 tot 5 type;
  • Certificaten van aanvullende cursussen;
  • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlandse en Engelse taal is een vereiste.

 

Persoonlijkheid:

Kwaliteitsgericht, proactief, en zelfstandig
Vaardigheden:

Analytisch en resultaatgericht

 

Ons aanbod

Je komt te werken bij een innovatief bedrijf wat veel mogelijkheden biedt voor ontwikkeling. We helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je hebt internationale contacten met zowel collega’s als leveranciers. Uiteraard bieden we je een goed salaris en uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket, zoals een goede pensioenregeling, lease-auto en cursussen.

Solliciteren

Spreekt de vacature van systeem beheerder je aan, stuur dan een mail met je cv als attachment naar jurgen @ proclass.nl. Beschrijf hierin tevens je motivatie voor de functie waar je op reageert.

 

Acquisitie op basis van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.