MVO

ProClass en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

ProClass heeft een specifieke kijk op maatschappelijk verantwoord ondernemen, een visie die vooral een zeer praktische uitwerking heeft. MVO is een breed en allesomvattend begrip en alleen ‘paperless’ werken betekent nog niet dat een bedrijf als voorloper van maatschappelijk verantwoord ondernemen kan worden gezien. Maar ProClass doet meer.

Duurzame energie

ProClass beschikt over 21 zonnepanelen om duurzame energie op te wekken. In een organisatie waar bijna 24/7 elektriciteit wordt gebruikt, is zelf elektriciteit opwekken gewoon een economische kans.

Economische ondersteuning

ProClass steunt organisaties zoals Kiva die met behulp van microfinanciering mensen in ontwikkelingslanden de mogelijkheid geven om een onderneming op te zetten. Kiva Microfunds is een non-profit organisatie waar mensen geld kunnen uitlenen via het internet aan mensen in ontwikkelingslanden door middel van Kiva’s 191 microfinanciering partners. Meer informatie over Kiva vindt u op www.kiva.org.

ProLionsSponsoring ProClass Lions

ProClass is al geruime tijd hoofdsponsor van het Dordrecht Lions IJshockeyteam dat onder de naam ‘ProClass Lions’ zijn wedstrijden speelt. Tegenwoordig hebben de ProClass Lions een team dat uitkomt in de eerste divisie (Promotie divisie) en diverse jeugdteams die uitkomen in de U17, U14, U12, U10 en de U8 (de welpen en mini’s). Ook zijn diverse recreantenteams actief bij de ProClass Lions en beschikt de vereniging over een zeer succesvolle en druk bezochte ijshockeyschool waar gemiddeld tussen de 35 en 45 kinderen aanwezig zijn. Meer informatie over de ProClass Lions vindt u op www.dordrechtlions.nl.

BrassbandSponsoring Brassband Limburg

ProClass is sponsor van de ‘Brass Band Limburg’. Dit orkest ontstond begin jaren ’80, heeft een bezetting van circa 25 musici en kent een rijke fanfaretraditie. De band richt zich al vele jaren op originele brassbandmuziek van Engelse oorsprong en is op zowel binnenlandse als buitenlandse podia te bewonderen. Sinds enige tijd gaat de Brass Band Limburg verder onder de naam ‘ProClass Brass Band Limburg’. Meer informatie over de band vindt u op www.brassbandlimburg.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *