ProClass Brass Band Limburg biedt een compleet programma voor liefhebbers van blaasmuziek

Zoals u misschien weet is ProClass sponsor van de Brass Band Limburg die ook in 2016 weer door het hele land concerten verzorgt. De recent uitgevoerde galaconcerten op 28 en 29 mei waren een daverend succes. Op de website van de Brass Band treft u nog veel meer informatie over het aankomende concertprogramma in 2016, de achtergronden van de diverse muziekstukken en de uitvoerende componisten. Bekijk het totale concertprogramma.

Het onlangs gevierde 35-jarige jubileum van de Brass Band Limburg betekent enorm veel voor de Limburgse blaasmuziek en blaascultuur. Renato Meli is sinds 2011 de dirigent van de band. Renato is een dirigent met een enorm staat van dienst als euphonium speler en is voor liefhebbers van de blaascultuur geen onbekende. Ook als dirigent laat hij zijn sporen na. Waar hij het meest trots op is als dirigent is te mogen werken met muzikanten om samen iets prachtigs neer te zetten.

 

Wilt u concerten van de Brass Band Limburg bijwonen of spannende ijshockeywedstrijden van de ProClass Lions bekijken?

U kunt via de helpdesk van ProClass uw interesse kenbaar maken voor het bijwonen van een concert van de Brass Band Limburg of een wedstrijd van de ProClass Lions ijshockeyclub. Stuur een E-mail met uw naam naar helpdesk@proclass.nl en wij zullen u zo spoedig mogelijk berichten omtrent de aanstaande concerten en wedstrijden.